Alla kyrkor öppna

2020-03-20

Många av församlingens vanliga verksamheter är på paus, för att minska smittspridningen enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Istället öppnar vi från och med måndag 23 mars upp alla våra tre kyrkor – Trollbäckens kyrka, Tyresö kyrka och Bollmoradalens kyrka – för ljuständning och bön. Personal finns på plats i alla kyrkor.

Alla öppettider finns i kalendern

Alla präster och diakoner finns också tillgängliga för samtal och själavård. Samtalet kan genomföras inomhus, utomhus på promenad, via telefon eller videosamtal. Boka din tid här

Vi arbetar också med att flytta viss verksamhet utomhus. Pilgrimsvandringar vid Pilgrimscentrum fortsätter som vanligt.

Framöver kommer vi att sända andakter på webben. Missa inte heller SVT:s gudstjänster varje söndag.