Vi vill ha din bild av det heliga i Tyresö

2019-04-23

Var finns det heliga i Tyresö? Skicka in din bild!

Nu är det dags att få din bild hängd i en utställning i Bollmoradalens kyrka. Vi efterlyser bilder på det som är heligt i Tyresö. Kanske är det fotbollsmålet där du gjorde en omöjlig räddning. Kanske är det i bäcken där grodynglen kläcks varje år. Kanske är det en kall busshållplats med förälskelse i hjärtat. Hur som helst är vi ganska säkra på att helighet uppstår på fler ställen än i kyrkan.

Skicka in din bild tillsammans med ditt namn och bildens titel. Så många som möjligt får sin bild tryckt och inramad och hängd i en utställning i Bollmoradalens kyrka som öppnar den 5 juni. När utställningen stänger efter sommaren får du hämta hem din bild.

Regler och specifikationer

Bilden måste vara högupplöst men max 7MB stor.

Om det kommer med människor på din bild – och det får det gärna göra! – se till att fråga om lov och skicka med namn och kontaktuppgifter till dessa när du skickar in din bild.

Tyresö församling förbehåller sig rätten att använda din bild i marknadsföringen av utställningen, men därefter kommer vi inte att använda din bild i något annat sammanhang. Din bild kommer att raderas från våra system, om inte annat avtalas. Detsamma gäller alla de personuppgifter som du skickar in via nedanstående formulär till oss.

Sista inlämningsdag är den 19 maj.

Fyll i det här formuläret så kontaktar vi dig om vi har några frågor. Annars får du en inbjudan till vernissagen när det närmar sig!

Frågor? Kontakta Annafia Trollbäck