Vi vill ha din bild av det heliga i Tyresö

2020-04-17

Barbro Forsberg Rhöses bild från Barnsjön var med i 2019 års utställning

Var finns det heliga i Tyresö? Skicka in din bild!

Tyresöbornas egen fotoutställning Heligt i Tyresö kommer tillbaka. Nu är det dags att få din bild hängd i en utställning i Bollmoradalens kyrka.

Vi efterlyser bilder på det som är heligt i Tyresö. Hur har dessa tider påverkat din upplevelse av helighet? Vilka platser har blivit viktigare? Var hittar du din ro, kraft och trygghet?

Inlämningen öppnar 14 april. Skicka in din bild tillsammans med ditt namn och bildens titel. Så många som möjligt får sin bild tryckt och inramad och hängd i en utställning i Bollmoradalens kyrka som öppnar den 3 juni. När utställningen stänger efter sommaren får du hämta hem din bild.

Oavsett om myndigheternas restriktioner med anledning av covid-19 finns kvar kommer utställningen att genomföras, och digitala alternativ för att uppleva den kommer att finnas.

Regler och specifikationer

Bilden måste vara högupplöst men max 7MB stor.

Om det kommer med människor på din bild – och det får det gärna göra! – se till att fråga om lov och skicka med namn och kontaktuppgifter till dessa när du skickar in din bild.

Tyresö församling förbehåller sig rätten att använda din bild i marknadsföringen av utställningen, men därefter kommer vi inte att använda din bild i något annat sammanhang. Din bild kommer att raderas från våra system, om inte annat avtalas. Detsamma gäller alla de personuppgifter som du skickar in via nedanstående formulär till oss. Församlingen har också rätt att välja bort din bild om antalet inskickade bilder överstiger antalet platser på väggen i kyrkan.

Sista inlämningsdag är den 17 maj.

Frågor? Kontakta Annafia Trollbäck