Ny verksamhet för 10-12-åringar

2017-10-02

Hösten 2017 startar vi en grupp för 10-12-åringar. Vi kommer att hitta på ett projekt som vi genomför tillsammans. Kanske skriver vi en bok, gör en föreställning eller konstutställning?

Vi kommer att träffas på torsdagar i Bollmoradalens kyrka och verksamheten är helt kostnadsfri.

Även om vi alla delar samma känslor, så finns det ingen annan som är som du. Dina tankar och erfarenheter är unika, det är bara du som vet hur det är att vara du.
Berättelsen om dig är viktig. Därför kan du ge något till världen som ingen annan kan.

Snart är du vuxen och en av de som ska ta över vår värld. Vi tror att du kommer kunna göra den till en bättre plats. Men varför vänta? Vi vill att din röst får bli hörd redan nu.
Vill du eller dina föräldrar veta mer? Hör av er till någon av oss, så berättar vi gärna!

Jenny, pedagog
telefon: 08-410 937 45
e-post: jenny.langels@svenskakyrkan.se

Johanna, pedagog
telefon: 08-410 937 84
e-post: johanna.ibbing@svenskakyrkan.se

Stina, diakoniasstent
telefon: 08-410 937 13
e-post: stina.annehed@svenskakyrkan.se

Anmälan till gruppen

Uppgifterna behandlas konfidentiellt och sparas bara i samband med just den här gruppen. Uppgifterna lämnas aldrig ut till tredje part.