Prästtjänst med möjlighet till forskningstid

2019-11-07

Tyresö församling söker präst

Vi söker dig som vill gå med i unga vuxnas andliga resa. Som gillar pop-up-aktivism och att arbeta med verksamhetsutveckling. Om du vill finns möjlighet att forska på 20% av din arbetstid. Tyresö ligger 15 minuter med buss som går var 4:e till var 10:e minut från Gullmarsplan i Stockholm.

Tyresö församling är organiserad i programgrupper och du kommer att arbeta i Trollbäckens kyrka i programgrupp Unga 13-25. I tjänsten ingår att ha en konfirmandgrupp, liksom förstås att ha gudstjänster och dop, vigslar och begravningar.

För att trivas i rollen gillar du att jobba med ungdomar men även med unga vuxna och andlig fördjupning, liksom att samarbeta både inom gruppen och med övriga medarbetare.  Vi är många välutbildade, kreativa och entusiastiska medarbetare och vi analyserar ständigt nuläge och framtid.

Alla medarbetare är djupt involverade i verksamhetsplanering och budgetarbete och har stor möjlighet till påverkan.

Tyresö församling följer kollektivavtal och erbjuder generös friskvårdspeng, hälsokontroller och trivselaktiviteter. Vi anser att kompetensutveckling är något mycket viktigt för att kvalitetshöja både verksamhet och medarbetare.

Intervjuförfarande

Vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt.

Fackliga företrädare

KyrkA, Henrik Brifors, henrik.brifors@matteus.org
Visison Chris Zetterberg, chriz@visionstockholmsstift.se

Upplysningar