Sjung i ny gospelkör!

2018-02-05

Nu startar en ny gospelkör i Tyresö: Heavenly Voices. Jessica Falk leder gospelkören på onsdagar udda veckor med start 14 februari. Detta är kören för dig som älskar musik, gillar att sjunga och som vill utveckla din röst tillsammans med andra. Gospel betyder glatt budskap och både glädje, rock, pop och massor av positiv energi utlovas!

Start onsdag 14/2 kl. 19.15-20.30 i Bollmoradalens kyrka. Vi startar med fika klockan 19.00. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Jessica Falk är musiker som bland annat spelat in musik och skrivit låtar i Nashville. Hon har tidigare gästat Tyresö församling som musiker och föreläsare.

Om du är intresserad av kören anmäl dig här.

Vi sparar bara dina uppgifter för att kunna kontakta dig om körer i Tyresö församling. Du kan när som helst meddela att du inte längre vill ha information från oss om detta. Dina uppgifter raderas när du slutar i våra körer. Vi lämnar aldrig ut informationen till tredje part.