Tyresö församling söker kommunikatör/marknadsförare

2017-10-23

Kommunikatör/marknadsförare, 100%

Innehåll från kyrkogårdarna engagerar alltid.

Tyresö församling är arbetsgivare i Svenska kyrkan med ca 55 anställda. I församlingen finns tre kyrkor: Bollmoradalens kyrka, Trollbäckens kyrka och Tyresö kyrka och församlingshem. Församlingen omfattar samma område som Tyresö kommun som idag har 47 000 invånare varav ca 29 000 är medlemmar i Svenska kyrkan.

Tyresö församling är en trivsam arbetsplats som bjuder på en dynamisk och kreativ miljö. Vi arbetar aktivt med utvecklingsfrågor och församlingens goda utveckling beror till stor del på att de goda idéerna får ta plats och att de hanteras utifrån en tydlig struktur.

Arbetsuppgifter

Som en av två kommunikatörer i Tyresö församling arbetar du med alla kanaler som står till förfogande för att kommunicera och skapa relationer med medlemmar och övriga invånare i Tyresö. I Tyresö församling är kommunikation ett viktigt och prioriterat verktyg för att uppnå vår vision och våra mål. Du får en varierad arbetsvardag med både produktion och strategi och mycket kontakter med både medarbetare och församlingsbor.

Du kommer att arbeta med församlingens alla verksamheter men särskilt med att profilera och marknadsföra Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö. Pilgrimscentrum är ett samarbete med Stockholms stift och arbetet vänder sig till hela Stockholmsområdet.

Våra digitala kanaler är navet i vår kommunikation. Arbetet innehåller mycket formgivning samt innehållsproduktion och utveckling av webb och sociala medier. Du jobbar med kampanjer, både lokala och nationella. Omvärldsbevakning och uppföljning ingår i allt vi gör.

Du rapporterar till den administrativa chefen, men arbetet kan utformas mycket fritt i relation till de verksamheter du arbetar med.

Kvalifikationer

• Universitets- eller högskoleutbildning inom kommunikation eller likvärdig utbildning eller erfarenhet
  • God formgivare med kunskaper i Adobe-paketet
  • God skribent
  • Erfarenhet av att planera, implementera och utvärdera kommunikationsinsatser
  • Erfarenhet av att producera engagerande innehåll för digitala kanaler

Ibland annonserar vi i Tyresö centrum.

Meriterande kunskaper

• Kunskaper i video- och ljudproduktion
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av utställningsverksamhet
  • Erfarenhet av turism/besöksmål
  • Kunskaper i WordPress

Arbetsplats

I Tyresö församling finns tre kyrkor, och du kommer att arbeta med dem alla. Ditt kontor kommer att finnas vid vackra Tyresö kyrka vid Tyresö slott. Hit går direktbussar från Gullmarsplan som tar 20 minuter.

Villkor

Tyresö församling följer kollektivavtal. Vi har goda personalförmåner, bl.a. generös friskvårdspeng, gratis hälsokontroller och trivselaktiviteter. Vi anser att kompetensutveckling är något mycket viktigt i syfte att kvalitetshöja både verksamhet och medarbetare.

Intervjuförfarande

Vi kommer att hålla intervjuer då ansökningstiden löpt ut.

Många medarbetare kan producera engagerande kommunikation.

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 1 januari 2018.

Fackliga företrädare

Vision, Christer Zetterberg, christer.zetterberg@svenskakyrkan.se, 0706- 67 41 81

Upplysningar

Ytterligare information om tjänsten erhålls genom kommunikationsansvarig Jeanette Agnrud, 0709-12 37 11

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast 171120.  Ansökan sker enbart via e-post: tyreso.forsamling@svenskakyrkan.se

I den här rekryteringen har vi redan valt våra kanaler och undanber oss därför samtal från andra rekryteringskanaler.