Vi söker barnskötare till förskolan Trollflöjten

2018-09-25

Förskolan Trollflöjten i Trollbäcken, Tyresö söker en barnskötare till en förskola med hög kvalitet och stor föräldranöjdhet!

Tyresö församling är arbetsgivare för ca 60 anställda och häri ingår förskolan Trollflöjten med 11 anställda. Förskolan är en liten enhet med ett nära ledarskap. Till hösten har vi 52 barn inskrivna. Tyresö ligger söder om Stockholm, cirka 20 minuter med buss från Gullmarsplan.

Om Trollflöjten

Trollflöjtens förskola är en del av Tyresö församlings verksamhet och är en icke vinstdrivande privat förskola. Vi arbetar efter läroplanen och Tyresö kommuns riktlinjer för förskola. Liksom kommunen tillämpar vi maxtaxa och tar inte ut några övriga avgifter. En arbetande förskolechef leder arbetet i förskolan.

Vi består av tre avdelningar i Trollbäckens kyrka. Det som utmärker vår förskola är självklart den kristna profilen, men också en musikinriktning som bidrar till att utveckla språkinlärning och motorik hos små barn.

Vi har en musikpedagog knuten till vår förskola som träffar barnen i olika åldersgrupper varje vecka. Musikpedagogen ansvarar för att utveckla och medverka i förskolan med sång, musik och rytmik.

Läs mer om Trollflöjten, vårt arbete och mål- och styrdokument

Här kan du läsa en intervju med en av våra föräldrar

Här kan du läsa om vårt resultat i föräldraundersökningen i Tyresö kommun

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten har sin hemvist på en av våra småbarnsavdelningar, 1-4 år. I varje arbetsgrupp ingår två pedagoger och ca 10 barn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som ser möjligheterna, har visioner och vill tänka nytt. Du är ansvarsfull, kreativ och handlingskraftig vilket du självklart kommer få utrymme för att använda hos oss!

Du har hög pedagogisk kompetens och besitter stor personlig mognad. Du kan omsätta läroplanens innehåll i praktiskt arbete och din drivkraft är att utföra ett professionellt arbete med läroplanen som stöd. Vi vill att du står stadigt i dig själv och du trivs med att ingå i ett team och samarbeta kring arbetsuppgifterna men tar samtidigt stort eget ansvar. Du är flexibel och prestigelös och hoppar gärna in där det behövs.

Det är en uppskattad merit om du kan spela något instrument eller om du gillar att sjunga och självklart får du tid avsatt för att utveckla dina färdigheter. Det skulle stärka vår musikinriktning ännu mer.

Du behöver inte vara medlem i Svenska kyrkan men vill att du delar de värderingar som Svenska kyrkan står för.

Det är viktigt att du kan kommunicera på god svenska.

Av oss får du
Som anställd hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i den fina miljö som kyrkan kan erbjuda där många kompetenser och frågor i livet möts.

Du får en rejäl friskvårdspeng, generösa trivselaktiviteter, gratis hälsoprofil, tillgång till företagshälsovård, gratis fika & frukt och kontinuerlig kompetensutveckling. Utvecklingssamtal och en egen kompetensutvecklingsplan är en självklarhet för oss!

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning

Fackliga företrädare

Jan Johansson, Kommunal, jan.johansson@kommunal.se