Anmälan till Pilgrimscentrums aktiviteter och kurser

Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna hålla kontakt med dig angående Pilgrimscentrums aktiviteter. Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Jag vill anmäla mig till:

Ditt namn (obligatorisk):

Telefonnummer (obligatorisk):

Födelseår:

E-post (obligatorisk):

Allergier eller annan specialkost

Meddelande:

Jag samtycker till att Tyresö församling hanterar de personuppgifter jag lämnar här och använder dem för att kommunicera med mig om pilgrimsaktiviteter.

Bokningsvillkor

Sista anmälningsdag för pilgrimsledarutbildning, retreater och andra kurser är 10 dagar innan start. När du bokar här via vår webbplats så får du en automatisk bekräftelse till din e-postadress.

Cirka 10 dagar innan kursstart får du ett välkomstmejl med dagsprogram och annan information du kan behöva.

Vill du inte synas på någon deltagarlista så ber vi dig ange det i meddelanderutan till oss. I meddelanderutan kan du också ange eventuella matallergier eller speciella önskemål om kost. Vi serverar alltid vegetarisk kost på våra kurser och kan även erbjuda vegansk, glutenfri eller laktosfri kost.

Betalningsvillkor
Kostnaden för din bokning faktureras från Tyresö församling och sker efter kursens start. För korta arrangemang som retreatdag etcetera ser vi gärna att du betalar med swisch eller kontant vid ankomst.

Avbokningsregler
Avbokningsregler för kurser, vandringar & retreater arrangerade av Pilgrimscentrum.

Om du inte kan delta ber vi dig att meddela oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Kostnader för avbokningar arrangerade av Pilgrimscentrum, Tyresö församling:

Vid avbokning fram till 14 dagar före start ingen kostnad.
Vid avbokning 14 – 7 dagar före start tas halv kostnad ut.
Vid avbokning senare än 7 dagar före start debiteras hel kostnad, om inte läkarintyg kan uppvisas.

E-post: tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se
Tfn: 08-410 937 40