Förskolan Trollflöjten

Välkommen till oss på Förskolan Trollflöjten, kyrkans förskola i Trollbäcken! Vi består av tre avdelningar i Trollbäckens kyrka. Det som utmärker vår förskola är självklart den kristna profilen, men också en musikinriktning som bidrar till att utveckla språkinlärning och motorik hos små barn.

leksaker_modDen kristna profilen innebär att vi genom ord och handling vill få barnen att känna sig värdefulla och unika, samtidigt som vi visar på alla människors lika värde. Vi vill ge barnen kunskap och förståelse kring våra traditioner och högtider och att vi alla har ett gemensamt ansvar för allt som lever och växer på vår jord.

Vi har en musikpedagog knuten till vår förskola som träffar barnen i olika åldersgrupper varje vecka. Musikpedagogen ansvarar för att utveckla och medverka i förskolan med sång, musik och rytmik.

Läs en intervju med en av våra föräldrar

Kontakt
Kontakta Förskolan Trollflöjten, kyrkans förskola med dina frågor. Ansöker om plats på förskolan gör du här. Observera att när du ska göra ditt val av förskola så har kommunens system fortfarande kvar förskolans gamla namn: Kyrkans förskola. I jämförelsetjänsten så är dock namnet korrekt: Förskolan Trollflöjten, kyrkans förskola.