Lokalöversikt

Klicka på bilderna för större bilder.

Bollmoradalens kyrka

bollmora_kyrkorumBollmoradalens kyrka, max 250 personer
Endast föredrag och konserter.

bollmora_stora_forsamlingssalenBollmora församlingssal, max 120 personer
Stor och ljus lokal i anslutning till kyrkorummet och Café Himlagott. Lämpar sig väl för minnesstunder, dopkaffe och konferenser. Litet pentry. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Rummet kan också delas av vid behov. Projektor, whiteboard och blädderblock kan bokas separat.

bollmora_sammantradesrumKonferensrummet S:t Botvid, max 30 personer
Lokal i anslutning till kyrkorummet och Café Himlagott. Lämpar sig väl för föreningsmöten, årsstämmor och andra sammankomster. Kan möbleras i U-form, biosittning, eller skolsittning. Projektor, whiteboard och blädderblock kan bokas separat.

Bollmora barnlokal, max 18 personerbollmora_barnlokal Lokal som används för barnverksamheten. Kan endast bokas för barnkalas.

Mat i Bollmoradalens kyrka – Café Himlagott
I Bollmoradalens kyrka finns Café Himlagott som erbjuder bakverk och lunchrätter. De har färdiga paket att erbjuda dig som hyr våra lokaler – fråga när du bokar.

Trollbäckens kyrka

trollbackens_kyrksalTrollbäckens kyrka, max 230 personer
Endast föredrag och konserter.

Trollbäckens församlingssal, max 90 personer
Lämpar sig för större möten och föredrag. I anslutning till stor foajé med serveringsmöjlighet. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Projektor finns. Blädderblock bokas separat.

trollbacken_kumlaKumlarummet, max 30 personer
I anslutning till stor foajé med serveringsmöjlighet. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Whiteboard och projektor finns.

Tyresö församlingshem

Tyresö församlingssal, max 90 personer
Lämpar sig för större möten, föredrag, dopkaffe eller minnesstunder. I anslutning till stor foajé med serveringsmöjlighet. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Projektor och duk finns.