Kollekt

Kollekten i Tyresö församling kan gå till nationella ändamål, till exempel Svenska Kyrkans internationella arbete, regional insamling som är lika i hela Stockholms stift, eller lokala i Tyresö församling. Den lokala kollekten går direkt till Tyresö församlings diakonala arbete med att stötta människor som har det svårt ekonomiskt.

Swish

I Tyresö församling kan du ge bidrag med Swish direkt med mobilen. Swish är ett betalsätt via mobilen – enkelt, snabbt och säkert. Du swishar betalningen genom att ange Swish-nummer, belopp och valfritt meddelande direkt i Swish-appen. Du ansluter dig till Swish via din internetbank på din dator. Där kopplar du ihop ditt bankkonto med ditt mobilnummer. För att kunna skicka pengar behöver du även ladda ner Swish-appen “Swish Betalningar” och “BankID säkerhetsapp”. I varje kyrka finns ett Swish-nummer för kollekt:

Bollmoradalens kyrka 123 105 33 47
Trollbäckens kyrka 123 543 02 85
Tyresö kyrka 123 283 83 32

Varmt tack för din gåva – den behövs!