Bli medlem

Som medlem bidrar du till att utsatta i Tyresö får hjälp och stöd. Din medlemsavgift finansierar också bland annat barn- och ungdomsverksamhet, gemenskaper för äldre och att vi kan hålla våra kyrkor i skick. Det är den som gör att vi kan bjuda på en rad högkvalitativa musikkonserter utan kostnad för dig och att du kan få någon att tala med när livet känns svårt.

Dessutom bidrar Tyresö församling till det viktiga internationella arbetet med att bland annat hjälpa världens 60 miljoner flyktingar.

Ditt medlemskap gör skillnad!

Bli medlem genom att:

• fylla i och skriva under den här blanketten och posta eller ge till Tyresö församling, Församlingsexpeditionen, Kyrkogränd 14, 135 43 Tyresö.

• fylla i nedanstående formulär.

Folkboförd utanför Sverige

Om du inte är folkbokförd i Sverige kan du skriftligt ansöka om medlemskap hos Kyrkostyrelsen, 751 70 Uppsala. E-post: kyrkostyrelsen@svenskakyrkan.se

Namn (obligatorisk)

Personnummer (obligatorisk)