Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Boka ett besök på Pilgrimscentrum

Vi välkomnar alla grupper att besöka oss – församlingar, organisationer, föreningar, företag och kompisgäng. Här kan ni som grupp få tid till reflektion, grupputveckling, vila och pilgrimsvandring.

Vi planerar dessa besök efter era behov och önskemål. Vi kan erbjuda både korta och långa vandringar, meditation, samtal, måltider och mycket mer.

Enskild anställd i Svenska kyrkan kan även boka en hel- eller halvdag för enskild reflektion.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter och önskemål så återkommer vi med ett förslag på kostnad och upplägg. Notera att bokningen inte är genomförd förrän ni har godkänt bokningsbekräftelsen. Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna ha kontakt med dig om din förfrågan. Läs mer om hur vi hanterar våra personuppgifter.

FrukostLunchFikaPilgrimsvandring heldagPilgrimsvandring halvdagGuidad visning av Tyresö kyrkaMeditation