Pilgrimscentrum

Vandringar med ledare

Det händer något när man går. Det öppnar upp för tankar, reflektioner och fördjupning. Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö vill ge dig en enkel möjlighet att pilgrimsvandra. Stockholms pilgrimscentrum i Tyresö är inrymt i Tyresö kyrka och i Tyresö församlingshem. Startplats för våra vandringar är Kyrkvägen 6, Tyresö om inget annat anges. Välkommen!

Vandringar 27 juni – 13 augusti

Tisdagar kl 16.00: Dagens vandring, ca en timme, Frälsarkransvandring eller Munkvandring
Onsdagar kl. 16.00: Dagens vandring, ca en timme, Frälsarkransvandring
Torsdagar kl. 16.00: Dagens vandring, ca en timme, Frälsarkransvandring eller Munkvandring
Fredagar kl. 09.00: Heldagsvandring, längs Kristinaleden eller Nyckelleden
Lördagar kl. 16.00: Dagens vandring, ca en timme, Frälsarkransvandring eller Munkvandring
Söndagar kl. 13.00: Prova-på-vandring till Tyresö kyrka med start i Bollmoradalens kyrka.

Se kalendern för alla Pilgrimscentrums aktiviteter.