Barn 0-12

Vår verksamhet för barn och familjer finns i alla våra kyrkor.

Förskolan Trollflöjten är en heldagsförskola med fem avdelningar, god pedagogisk inriktning och musikprofil.

Öppen förskola är en mötesplats för de yngsta barnen och deras föräldrar tre dagar i veckan. Aktuella tider och platser finns i kalendern.

Våra barn- och ungdomskörer från 5 år och uppåt bjuder på både musikaläventyr och konserter i våra kyrkor. Välkommen att vara med!

På torsdagar träffas en grupp för 10-12-åringar. Vi kommer att hitta på ett projekt som vi genomför tillsammans. Kanske skriver vi en bok, gör en föreställning eller konstutställning?
Vi träffas i Bollmoradalens kyrka och verksamheten är helt kostnadsfri. Kontakt Jenny Langels, pedagog, 08-410 937 45.

Skola och kyrka

Vi erbjuder olika koncept för olika årskurser som utgår ifrån läroplanen och kan ge fördjupade kunskaper om livsfrågor, historia, samhälle och högtider. Till exempel finns Allhelgonavandringar, krubbvisningar och kyrkohistorisk vandring. Läs mer

Vi kan också skräddarsy program utifrån din klass och dina önskemål.

Kontakta oss:

Lotta Wetterberg Larsson, Tyresö kyrka, 08-410 937 17