Unga 13-25

Gillar du att ha kul tillsammans med kompisar? Vill du upptäcka nya sidor hos dig själv och kanske diskutera vad som egentligen är viktigt i livet? Välkommen till våra aktiviteter för unga.

Vi har körsång, öppna ungdomsgrupper tre dagar i veckan, ledarutbildning för konfirmerade och tjejgrupp.

Vi erbjuder också konfirmation med resor och olika koncept.

Välkommen också till vår Facebook-grupp för ungdomar i Tyresö församling

Ungdomsgrupper

För dig som är tonåring finns möjlighet att vara med i församlingens ungdomsgrupp som träffas torsdagar i Trollbäckens kyrka. Från det att du går i 8:an är du välkommen till våra ungdomskvällar en plats för skratt, skoj och gemenskap. Här kan du träffa kompisar, prata om livet och tron, fika och bara vara.

Ofta har kvällarna även någon  intressant och kul programpunkt.

Vill du veta mer kan du gärna kontakta någon av våra assistenter i församlingsarbete:

Isabella Helge 08-4109 37 27

Jacob Brehnfors 08- 4109 37 15

Maxime Rod 08-4109 37 47

Svenska kyrkans unga i Tyresö – SkuTy

Unga i Tyresö Församling driver en lokalavdelning inom Svenska Kyrkans Unga. Genom den bedriver de verksamhet av varandra, för varandra och med varandra.

Till vardags finns Skutan, en öppen verksamhet i Bollmoradalens kyrka där du som är medlem kan komma och umgås med kompisar, musicera, göra läxor, spela spel och en massa annat samtidigt som du kan köpa dig billigt fika i vårt fik. Kvällen avslutas alltid med andakt eller mässa. SkuTy deltar också i aktiviteter på stifts- och riksnivå som Midnattvolleyboll, distrikts- och riksårsmöten och Mässa för Unga Vuxna.

Läs gärna mer på www.skuty.se där du också hittar alla kommande aktiviteter.

Kontakt: info@skuty.se

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga: www.skuty.se/blimedlem