Unga 13-25

Gillar du att ha kul tillsammans med kompisar? Vill du upptäcka nya sidor hos dig själv och kanske diskutera vad som egentligen är viktigt i livet? Välkommen till våra aktiviteter för unga.

Vi har körsång, öppna ungdomsgrupper tre dagar i veckan, ledarutbildning för konfirmerade och tjejgrupp.

Vi erbjuder också konfirmation med resor och olika koncept.

Välkommen också till vår Facebook-grupp för ungdomar i Tyresö församling

Ungdomsgrupper

För dig som är tonåring finns möjlighet att vara med i någon av församlingens ungdomsgrupper.

Ungdomsgrupp i Trollbäckens kyrka
Från det att du går i 8:an är du välkommen till våra ungdomskvällar i Trollbäckens kyrka, en plats för skratt, skoj och gemenskap. Här kan du träffa kompisar, prata om livet och tron, fika och bara vara. Vi har öppet jämna veckor kl 19.30-21.00 men alla är välkomna att starta kvällen redan kl 18.30 med fika och mässa i kyrkan. Kontakta Jenny Måhlberg tel 08-410 937 85.

Music Live Nights i Bollmoradalens kyrka

music live nightsHar du drömt om att få spela i ett band? Eller kanske sjunga din favoritlåt? I Bollmoradalens kyrka har vi öppet varje onsdag 19.00-21.00 för att få spela pop, rock eller indiemusik tillsammans. Start 16 september 2015. Kontakta Daniel Wiking Holm, 08-410 937 27

Pilgrimskvällar i Tyresö församlingshem
Varje tisdagskväll är Pilgrimscentrum öppet med café och vi firar mässa eller gudstjänst. Det finns programpunkter för både vuxna och unga, ibland tillsammans, till exempel att förbereda en taizémässa eller lyssna på en föreläsning. Kontakta Lotta Wetterberg Larsson, 08-410 937 17

Tjejgruppen
Träffar för tjejer i årskurs 7 varje onsdag kl 16-18.30 i Tyresö församlingshem. Lek och pyssel varvas med samtal om livet och det som är viktigt. Tjejgruppen är sluten men gör nya intag med jämna mellanrum. Kontakta Lotta Wetterberg Larsson, 08-410 937 17.