Unga 13-25

Gillar du att ha kul tillsammans med kompisar? Vill du upptäcka nya sidor hos dig själv och kanske diskutera vad som egentligen är viktigt i livet? Välkommen till våra aktiviteter för unga.

Vi har körsång, öppna ungdomsgrupper tre dagar i veckan, ledarutbildning för konfirmerade och tjejgrupp.

Vi erbjuder också konfirmation med resor och olika koncept.

Välkommen också till vår Facebook-grupp för ungdomar i Tyresö församling

Ungdomsgrupper

För dig som är tonåring finns möjlighet att vara med i församlingens ungdomsgrupp som träffas en gång i veckan i någon av församlingens tre kyrkor. Från det att du går i 8:an är du välkommen till våra ungdomskvällar en plats för skratt, skoj och gemenskap. Här kan du träffa kompisar, prata om livet och tron, fika och bara vara.

Ofta har kvällarna även någon  intressant och kul programpunkt.

Vill du veta mer kan du gärna kontakta någon av våra unga assistenter i församlingsarbete:

Julia Hammarström 08- 4109 37 15

David Nyström 08-4109 37 47

Vendela Wikström 08-4109 37 27

Pilgrimskvällar i Tyresö församlingshem
Varje tisdagskväll är Pilgrimscentrum öppet med café och vi firar mässa eller gudstjänst. Det finns programpunkter för både vuxna och unga, ibland tillsammans, till exempel att förbereda en taizémässa eller lyssna på en föreläsning. Kontakta Lotta Wetterberg Larsson, 08-410 937 17

Tjejgruppen
Träffar för tjejer i årskurs 7 varje onsdag kl 16-18.30 i Tyresö församlingshem. Lek och pyssel varvas med samtal om livet och det som är viktigt. Tjejgruppen är sluten men gör nya intag med jämna mellanrum. Kontakta Lotta Wetterberg Larsson, 08-410 937 17.