Bortskänkes: kyrkbänkar

2018-02-16

Kyrkbänkarna i Bollmoradalens kyrka ska bytas ut mot stolar för att få bättre flexibilitet i kyrksalen och vi tycker det är synd att slänga de gamla bänkarna utan att ge dem chansen till nytt liv. På måndag 19 februari mellan 8.00 och 11.00 kan du därför hämta en gratis (!) i Bollmoradalens kyrka.

Det är den perfekta sällskapsmöbeln i stilren furu och himmelsblått tyg med 70-talets retrokänsla. Gjord i hållbara material för att kunna sitta länge utan att få träsmak i baken. Lika snygg på baksidan med hyllor för till exempel böcker så den funkar utmärkt som rumsavdelare. Med 150 cm bredd och 59 cm djup är det en lättplacerad möbel som blir ett blickfång och ett samtalsämne i de flesta hem.

Vill du också lägga vantarna på en innan de hamnar i inredningstidningar som Elle Decoration och Sköna Hem och börjar betinga höga auktionspriser?

Vill du får du gärna skänka en slant till församlingens arbete för behövande i Tyresö, men det är absolut inget krav. Swisha valfritt belopp till 123 105 33 47, skriv ”diakoni” i meddelanderaden.