Föräldraledig i Tyresö?

2020-01-08

OBS! På grund av covid-19-pandemin pågår inte verksamheten som vanligt. Planering för anpassad verksamhet pågår kontinuerligt och annonseras i kalendern.

Är du föräldraledig med ditt barn? Då erbjuder Tyresö församling en rad aktiviteter och mötesplatser!

Öppen förskola

Se kalendern för aktuella tider. Pedagogisk personal finns på plats. Ingen föranmälan!

Öppet lekrum

Bollmoradalens kyrka, öppet mån-fre 09.00-16.00. Här finns också Café Himlagott som serverar lunch och fika.

Tyresö församlingshem/Pilgrimscentrum, mån-tors 09.00-14.30. Här finns också café med fika och mackor.

Självservering på leksaker!

Babyrytmik

Se kalendern för aktuella tider. Jessica Falk leder barn och föräldrar i populär sångstund.

Caféer

Cafe Himlagott, Bollmoradalens kyrka, mån-fre 10.00-16.00

Pilgrimscaféet, Pilgrimscentrum/Tyresö församlingshem, mån-tors 09.00-14.30

Kyrktorget, Trollbäckens kyrka, öppet när kyrkan är öppen. Här finns kaffe och en lekhörna för barnen.