Konstrundan Tyresö

Publicerad: 2021-11-02

Öppna ateljéer och utställningar runt om i Tyresö lördag 20 och söndag 21 november kl 11 – 17

I år deltar 23 konstnärer i Konstrundan Tyresö och mångfalden är stor! Under pandemin har konstnärerna utvecklat idéer och tekniker som kanske annars inte hade kommit fram. Begränsningar har i många fall blivit en kreativ sporre.

Konstrundan Tyresö har sin samlingsutställning i Bollmoradalens kyrka fredag 15 november – söndag 21 november. I år kan vi åter samlas i det vackra kyrkorummet och se måleri i olika tekniker som akvarell, olja, akryl och digitala målningar, även tredimensionella konstverk som skulptur och installation.

I ateljéer och utställningar runt om i Tyresö finns möjlighet att gör upptäckter, fynda och förskräckas! Konst blir ju bäst utan restriktioner som bekant och den enas bottennapp är den andras riktigt stora konstupplevelse.

Med andra ord välkomna till årets konstrunda i Tyresö!
Konstrundans Tyresös pdf-karta med klickbara adresser finns här https://konstrundantyreso.se/