Lunchkonserter hela hösten

Publicerad: 2021-09-14

Våra uppskattade lunchkonserter är tillbaka inför publik i Bollmoradalens kyrka. Varannan tisdag får vi njuta av levande musik i kyrkorummet.

I skrivande stund är dessa konserter bokade:

Tisdag 21 september kl 12.30
Från Disney till Duvemåla
Angela Wannbäck sopran, Jan Erik Sandvik pianist

Spendera lunchen med en trollbindande konsert med glansnummer ur operor som Figaros Bröllop och Gianni Schicchi, pärlor ur musikaler som Sound of Music, The Phantom of The Opera och Kristina från Duvemåla samt ett glittrande Disneypotpurri med sånger ur Disneyfilmerna Pocahontas, Skönheten och odjuret, Mary Poppins och Trollkarlen från Oz.

Tisdag 5 oktober
Fyra blockflöjtsfavoriter
Klara Hellström, blockflöjter
Carin Horovitz, orgel och cembalo
Blockflöjtens repertoar sträcker sig långt över tiden, från medeltid till nutid. Dagens lunchkonsert gör nedslag i fyra olika epoker: medeltid, tidig barock, högbarock och 1900-tal.

Tisdag 19 oktober
Från Grötlingbo till Tyresö
Charlotte Berg, sång och gitarr

Charlotte Berg, även kallad Charlie, är född och uppvuxen i Grötlingbo socken på södra Gotland. Numera arbetar hon i Tyresö och leder församlingens barnkörer.
Charlotte har sjungit med svenska artister så som Lars Winnerbäck, Totta Näslund, spelat förband till Coldplay, spelat in egen musik och turnerat världen över med ABBA-musik.
Ni kommer att få följa Charlottes musikaliska resa där hon sjunger och berättar om musik som har följt henne genom åren alltifrån gotländska folkvisor, svensk och amerikansk musik.

Tisdag 16 november
Eld och passion
Belinda Allgulander, flöjt och Erik Steen, gitarr
Tango och flamenco är kärleksfull och känslosam, levande musik med varma passionerade
melodier och klanger som tar oss med på en inre resa.
Vi spelar musik i gränslandet mellan det klassiska och det folkliga med rytmer och toner från flamenco och tango.