Nu välkomnar vi ännu fler till våra kyrkor

Publicerad: 2021-10-04

Nya direktiv från och med 29 september 2021
Från och med den 29 september välkomnar vi ännu fler att samlas hos oss i Tyresö församling och i våra kyrkor.

Vägen till det nya normala ska upplevas tryggt för oss alla och därför öppnar vi upp med viss försiktighet. Det stora firandet bjuder vi in till när det visar sig att situationen kring smittspridning är fortsatt stabil. Allt för att alla ska känna sig trygga i kyrkans verksamhet.

Vi uppmanar alla att fortsatt visa varandra hänsyn, hålla god handhygien, hålla avstånd, undvika trängsel och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Folkhälsomyndigheten påminner allmänheten om att det vilar ett stort ansvar på den enskilde att inte sprida smittsamma sjukdomar.

De nya allmänna råden till ovaccinerade är att fortsättningsvis hålla avstånd och undvika folksamlingar. Läs mer om det här.