Så behandlar vi dina personuppgifter

2018-05-25

Som du kanske sett träder snart den nya Dataskyddsförordningen i kraft. Den innebär ett starkare skydd för dina personuppgifter och din integritet.

Som medlem i Svenska kyrkan och/eller deltagare i våra verksamhet är dina uppgifter mycket viktiga för oss och vi behandlar dem med så mycket försiktighet vi kan. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part som vill marknadsföra eller informera om sin verksamhet. Vi omgärdar våra system med så mycket skydd som är möjligt.

Som medlem och/eller deltagare i Svenska kyrkan tror vi att du vill ha information om vår verksamhet. Därför kan du ibland få brev eller annan information från oss, till exempel om sommarens aktiviteter eller om konfirmation om dina barn ska fylla 14 år. Om du inte vill ha sådan information, är du välkommen att kontakta oss. Likaså om du vill veta vilka uppgifter vi har om dig.

Här kan du läsa hela vår policy för behandling av personuppgifter.