Var med i film om Allhelgona

Publicerad: 2019-10-23
En svart filmkamera mot lila bakgrund.

Foto: Jakob Owens/Unsplash

Tänker du besöka någon av våra kyrkogårdar i Allhelgona? Skulle du vilja vara med i en film om högtiden och våra kyrkogårdar?

Under Allhelgonahelgen 2019 vill Tyresö församling dokumentera vad Allhelgonahelgen betyder för Tyresöborna. Hur det känns att tända ljus och minnas tillsammans med andra. Till det behövs Tyresöbor! Därför söker vi nu dig som kan tänka dig att bli filmad och intervjuad när du – och kanske din familj eller andra nära – besöker kyrkogården. Vi vill gärna höra din historia och dina tankar!

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och bestämmer en tid på någon av våra kyrkogårdar. Själva intervjun kommer sedan att ske en annan dag kvällstid.

Om intresset är stort kommer vi kanske inte att hinna med alla; i så fall får du besked om det.

Filmen kommer att produceras av ett produktionsbolag och bara användas av Svenska kyrkan, på webbplatsen och i sociala medier. Filmen kommer att börja visas till Allhelgona 2020. Du kommer att få skriva på ett avtal som reglerar hur vi får använda filmen enligt GDPR.

Sista dag för intresseanmälan är 27 oktober.

Vid frågor, kontakta:
Jeanette Agnrud, jeanette.agnrud@svenskakyrkan.se