Behöver du hjälp?

Under veckorna kring jul kommer vi att ta emot behovsanmälningar på måndagar och utföra handling övriga dagar. Kom ihåg att anmäla ditt behov i tid!, gärna redan på söndagen. Vi har inte möjlighet att utföra handling samma dag som anmälan kommer in.

Tyresö kommun och Svenska kyrkan samarbetar för att hjälpa dig som är isolerad  och behöver stöd och hjälp under covid-19-pandemin. Fyll i det här formuläret så kommer en volontär att ta kontakt med dig. Våra volontärer kommer med en ID-handling från Svenska kyrkan. Det är många som behöver hjälp, så var gärna ute i god tid och samla ihop ditt behov för en längre tid, till exempel veckohandling. Vi kan oftast hjälpa dig inom en vecka.

Om du hellre vill ringa in ditt behov, hör av dig till Servicecenter på telefonnummer 08-578 291 00.

Vi hjälper till med matinköp och apoteksärenden. Alla matinköp görs på Ica och faktureras från Tyresö kommun. Därför behöver vi ditt personnummer.

Tyresö församling behandlar dina personuppgifter för att kunna hjälpa dig med din begäran. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.


JaNej


MatinköpApoteksärenden


JaNej

Jag samtycker till att Tyresö församling hanterar de personuppgifter jag lämnar här och använder dem för att kommunicera med mig.