fbpx

”Säg JA till livet! Allt är ju bara hitte på ändå” – en föreläsning med Anna Sunneborn


Anna Sunneborn slår fast hur man säger Ja till det som för en framåt! Hur man ger sig nya utmaningar och framför allt en meningsfull vardag. Målet med Annas fartfyllda föreläsning är att få publiken att känna kraften i att ta ansvar över sitt eget liv. Endast 3 % av Sveriges befolkning jobbar med målsättningar. Den siffran vill Anna få upp! Att sätta upp mål och vara tydlig med det hon vill uppnå är något som alltid varit självklart för henne. Hur vill du att ditt liv ska se ut imorgon, nästa månad, nästa år och om tio år? Ta chansen att bli den du vill vara! Det är aldrig för sent att börja oavsett det gäller din hälsa, nytt jobb eller ändra vår inställning till livets alla möjligheter som finns runt oss. Just tack vare att Anna valt att säga ja till livet har hon många roliga och spännande händelser i sitt bagage. Hon delar gärna med sig. Det är både allvar och anekdoter, blandat med tips om hur man gör för att må som bäst. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara! www.annasunneborn.se

Anna Sunneborn slår fast hur man säger Ja till det som för en framåt! Hur man ger sig nya utmaningar och framför allt en meningsfull vardag. Målet med Annas fartfyllda föreläsning är att få publiken att känna kraften i att ta ansvar över sitt eget liv.

Endast 3 % av Sveriges befolkning jobbar med målsättningar. Den siffran vill Anna få upp! Att sätta upp mål och vara tydlig med det hon vill uppnå är något som alltid varit självklart för henne. Hur vill du att ditt liv ska se ut imorgon, nästa månad, nästa år och om tio år? Ta chansen att bli den du vill vara!

Det är aldrig för sent att börja oavsett det gäller din hälsa, nytt jobb eller ändra vår inställning till livets alla möjligheter som finns runt oss.

Just tack vare att Anna valt att säga ja till livet har hon många roliga och spännande händelser i sitt bagage. Hon delar gärna med sig. Det är både allvar och anekdoter, blandat med tips om hur man gör för att må som bäst.