fbpx

Föreläsning med Sanna Bråding

Onsdag 20 oktober
18:30, Bollmoradalens kyrka

Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning.

Från att ha ”nått botten” har hon lyckats vända sina smärtsamma erfarenheter till något konstruktivt som hon nu bygger vidare på. Sanna Bråding är idag en insiktsfull person som är väl värd att lyssna noga på och den här självbiografin kommer att vara till stor hjälp för många med liknande läggning och erfarenheter.

Föreläsningen är ett samtal mellan Sanna Bråding och Jessica Falk om att vara sårbar & superstark. Ett samtal om helheten som människa där det alltid finns ett varför, en anledning till att vi hamnar där vi hamnar i livet.

”Livet blir sällan som man tänkt sig. Det blir oftast bättre. Men det är du själv som måste se till att göra det bra. Vissa saker kommer alltid att finnas med oss genom livet.
Jag är född med en känslighet och den kommer jag alltid bära med mig. Jag måste bara lära mig hantera den.”