fbpx

Miniretreat online


Varmt välkommen att unna dig en kväll i stillhet för själen. Det kostar inget, du behöver inte anmäla dig och du behöver inte ha några förkunskaper.

Efter en kort introduktion och inledande bibelmeditation går vi tillsammans in i tystnaden, var och en på sitt håll. Vi återsamlas för en enkel meditation och andakt innan vi avslutar.

Vi använder oss av Microsoft teams och du hittar länkar till de olika datumen nedan. Du behöver inte ladda ner något program. Anslut dig gärna tio minuter i förväg för att slippa stressa med tekniken i sista sekunden.

Om du har frågor, kontakta:
Rebecka Tudor, rebeckatudor@svenskakyrkan.se 08-41093794 eller
Susanne Forsström Fäldt, susanne.forsstrom.faldt@svenskakyrkan.se 08-41093742

17 november Klicka här för att delta i mötet.

Så deltar du via Teams

Du behöver antingen:

 1. En dator med inbyggd mikrofon och kamera (finns på de flesta bärbara datorer)
  Eller
  En läsplatta/iPad eller smartphone. Om du använder en läsplatta eller smartphone behöver du ladda ner appen Microsoft Teams först. Du behöver inte skapa ett konto.
  OBS! När/om appen/datorn frågar om du vill tillåta åtkomst till mikrofon och kamera, tryck ok.
 2. Klicka på länken ovan. En webbläsare (internet) öppnas.
 3. Om du har dator: Om du får en fråga om att öppna en app, välj ”Fortsätt i den här webbläsaren”. Om du har läsplatta/iPad eller smartphone: Välj Öppna när du får frågan om att öppna appen.
 4. Välj ”Anslut som gäst”.
 5. Skriv i ditt förnamn. Klicka på Anslut till möte. Du läggs på vänt i en ”lobby”, varifrån vi släpper in dig.
 6. Du kommer att se flera bilder på oss som är i mötet.
  Om kameran och mikrofonen inte automatiskt sätts på, gör så här: Om du klickar någonstans i bilden kommer en menyrad upp. Klicka på den lilla kameran så kan vi se dig. klicka på den lilla mikrofonen så kan vi höra dig. Bilden på dig själv brukar synas nere i högra hörnet.
 7. När du inte pratar, stäng av mikrofonen för att undvika rundgång eller pappersprassel. Det gör du genom att klicka i bilden så att en menyrad kommer upp. Klicka på den lilla mikrofonen så att den blir överstruken. Sätt på mikrofonen på samma sätt om du vill ta ordet.
 8. Prova en stund i förväg så att du har koll på tekniken.