fbpx

INSTÄLLT! Pilgrimsledarutbildning

Utbildningen är inställd pga personalbrist

Datum och tid: 13-15 mars 2020 med start fredag kl 14:00 och avslut söndag kl 16:30.

Plats: Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö, Tyresö församlingshem, Kyrkvägen 6. Buss 875 till Tyresö Kyrka avgår ifrån Gullmarsplan.

Kostnad: 1500kr inklusive måltider och enkel övernattning med golvlogi. Vandrarhem går att boka och bekosta själv på www.lillatyreso.se

Kost: Vi erbjuder mjölk- och glutenfri kost och det anges vid anmälan, i övrigt serveras vegetarisk kost.

Spår 1: Grundkurs
Här lägger vi grunden för hur man leder kortare pilgrimsvandringar. Innehållet vänder sig till dig som är nybörjare och vill lära dig leda, eller har lett någon/några kortare pilgrimsvandringar. Vi samtalar om att leda en grupp under vandring, hålla reflektioner, att tänka tematiskt. Vilka roller behövs? Hur har den moderna pilgrimsrörelsen i Norden vuxit fram? Och hur lägger man upp innehåll och schema för en dagsvandring? Under dagarna har vi teori med inslag av korta vandringar. Efter helgen har du fått redskap att leda pilgrimsvandring med inriktning på en dag eller kortare.

Spår 2: Fortsättningskurs
Här fördjupar vi pilgrimsmotivet och reflekterar kring pilgrimsteologi. Innehållet vänder sig till dig som har lett pilgrimsvandringar och vill få fördjupad kunskap och inspiration. Du får metoder för andlig fördjupning och praktiska redskap för att ordna pilgrimsvandringar med övernattning.

  Jag vill anmäla mig till:

  Ditt namn (obligatorisk):

  Telefonnummer (obligatorisk):

  Födelseår:

  E-post (obligatorisk):

  Allergier eller annan specialkost

  Meddelande:

  Jag samtycker till att Tyresö församling hanterar de personuppgifter jag lämnar här och använder dem för att kommunicera med mig om pilgrimsaktiviteter.

  Bokningsvillkor
  Sista anmälningsdag för pilgrimsledarutbildning, retreater och andra kurser är 10 dagar innan start. När du bokar här via vår webbplats så får du en automatisk bekräftelse till din e-postadress.

  Cirka 10 dagar innan kursstart får du ett välkomstmejl med dagsprogram och annan information du kan behöva.

  Vill du inte synas på någon deltagarlista så ber vi dig ange det i meddelanderutan till oss. I meddelanderutan kan du också ange eventuella matallergier eller speciella önskemål om kost. Vi serverar alltid vegetarisk kost på våra kurser och kan även erbjuda vegansk, glutenfri eller laktosfri kost.

  Betalningsvillkor
  Kostnaden för din bokning faktureras från Tyresö församling och sker efter kursens start. För korta arrangemang som retreatdag etcetera ser vi gärna att du betalar med swish eller kontant vid ankomst.

  Avbokningsregler
  Avbokningsregler för kurser, vandringar & retreater arrangerade av Pilgrimscentrum:

  Om du inte kan delta ber vi dig att meddela oss detta så att vi kan erbjuda någon annan din plats. Kostnader för avbokningar arrangerade av Pilgrimscentrum, Tyresö församling:

  Vid avbokning fram till 14 dagar före start ingen kostnad.
  Vid avbokning 14 – 7 dagar före start tas halv kostnad ut.
  Vid avbokning senare än 7 dagar före start debiteras hel kostnad, om inte läkarintyg kan uppvisas.