Våra lokaler

Klicka på bilderna för större bilder.

Bollmoradalens kyrka

bollmora_kyrkorumBollmoradalens kyrka, max 170 personer
Lokalen lämpar sig för såväl föredrag som konserter.

bollmora_stora_forsamlingssalenBollmora församlingssal, max 100 personer
Stor och ljus lokal i anslutning till kyrkorummet och Café Himlagott. Lokalen lämpar sig för såväl större möten och föredrag, som dopkaffe och minnesstunder. Tillgång till gemensamt kök för självhushåll, alternativt catering. Lokalen kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller i grupper. Rummet kan delas av vid behov. Projektor, whiteboard och blädderblock samt tillgång till fritt wifi finns i lokalen.

bollmora_sammantradesrumKonferensrummet S:t Botvid, max 25 personer
Lokal i anslutning till kyrkorummet och Café Himlagott. Lämpar sig väl för föreningsmöten, årsstämmor och andra sammankomster. Lokalen kan möbleras i U-form, biosittning, eller skolsittning. Projektor, whiteboard och blädderblock samt tillgång till fritt wifi finns i lokalen.

Skapanderummet, max 18 personerbollmora_barnlokal Lämpar sig väl för barnverksamhet, till exempel barnkalas, eller mindre möten.

Servering i Bollmoradalens kyrka – Café Himlagott
I Bollmoradalens kyrka finns Café Himlagott som erbjuder bakverk och lunchrätter. De har färdiga paket att erbjuda dig som hyr våra lokaler. Detta bokas direkt via Café Himlagott.

Trollbäckens kyrka

trollbackens_kyrksalTrollbäckens kyrka, max 230 personer
Lokalen lämpar sig för såväl föredrag som konserter.

Trollbäckens församlingssal, max 90 personer
Lokalen lämpar sig för såväl större möten och föredrag som dopkaffe och minnesstunder. Tillgång till kök för självhushåll, alternativt catering. Lokalen kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller i grupper. Projektor, whiteboard och blädderblock samt tillgång till fritt wifi finns i lokalen.

trollbacken_kumlaKumlarummet, max 18 personer
I anslutning till stor foajé med serveringsmöjlighet. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Whiteboard och projektor finns.

Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Pilgrimskapellet, max 90 personer
Uthyres för större möten och föredrag. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Projektor och duk finns. Eventuell förtäring kan ordnas med catering.

Friheten och Enkelheten, max 40 personer
Ljus lokal i vacker miljö. Uthyres för dopkaffe och minnesstunder. Tillgång till eget kök för självhushåll, alternativt catering.