Ditt medlemskap gör skillnad!

Som medlem bidrar du till att utsatta i Tyresö får hjälp och stöd. Din medlemsavgift finansierar också bland annat barn- och ungdomsverksamhet, gemenskaper för äldre och att vi kan hålla våra kyrkor i skick. Det är den som gör att vi kan bjuda på en rad högkvalitativa musikkonserter utan kostnad och att du kan få någon att tala med när livet känns svårt.

Dessutom bidrar Tyresö församling till det viktiga internationella arbetet med att bland annat hjälpa världens 60 miljoner flyktingar.

Bli medlem genom att:

• fylla i och skriva under den här blanketten och posta eller ge till Tyresö församling, Församlingsexpeditionen, Kyrkogränd 14, 135 43 Tyresö.

• fylla i nedanstående formulär.

Namn (obligatorisk)

Personnummer (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Postadress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Vänligen välj ett av följande alternativ:

Läs vår policy för behandling av personuppgifter.

Folkboförd utanför Sverige

Från och med 1 juli 2020 kan du som är folkbokförd utanför Sverige ansöka om medlemskap i Svenska kyrkan genom att vända dig till valfri församling. Tidigare var det Kyrkostyrelsen som fattade beslut om medlemskap för personer folkbokförda utanför Sverige.