Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

En plats för gemenskap och fördjupning

Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö är en mötesplats för samtal, andlig fördjupning och pilgrimsvandring. Hit kommer varje vecka människor för alltifrån en kopp kaffe till samtal om livet och tron. Välkommen du också!

Nedan ser du ett urval av verksamhet på Pilgrimscentrum.

• Pilgrimscaféet
  • Pilgrimsvandringar
  • Samtalsgrupper
  • Lectio Divina med mässa
  • Mässa i Tyresö kyrka
  • Bli volontär
  • Boka besök

Öppettider för vårt café och aktuella verksamheter hittar du lättast i vårt kalendarium. Det går att filtrera på Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö.

Vandringar 2023 – Ladda ner program

Pilgrimsvandringar Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö våren 2023

Bli volontär

Att vara volontär är ett ideellt uppdrag där du får möjlighet att bidra med dina kunskaper, din tid och ditt engagemang. Läs mer om att bli volontär på Pilgrimscentrum

Boka besök

Vi välkomnar även grupper att besöka oss – församlingar, organisationer, föreningar, företag och kompisgäng.
Till bokningen

Vill du få nyheter och aktiviteter från Pilgrimscentrum till din e-post? Prenumerera på Pilgrimsbrevet!

Pilgrimsbrevet för pilgrimsarrangörer

Pilgrimsbrevet är ett nyhetsbrev som går ut till ca tusen pilgrimsintresserade personer, framför allt i Stockholmsområdet.  Det skickas ungefär en gång i månaden under perioden mars – oktober. Vi informerar i första hand om pilgrimsverksamhet i stort och verksamheten på Pilgrimscentrum i Tyresö i synnerhet. I mån av plats informerar vi även om pilgrimsverksamheten i övriga församlingar inom Stockholms stift. Det är kostnadsfritt för stiftets församlingar att synas i nyhetsbrevet.

För att medverka i nyhetsbrevet skicka en kortfattad text om er pilgrimsaktivitet som ett mejl till tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se. *Märk gärna mejlet Pilgrimsbrevet*

Texten bör innehålla: datum, tid, plats, om deltagaren behöver förbereda sig på något sätt, arrangör och uppgifter om ev. anmälan.

Ha din konferens på Pilgrimscentrum

Boka nästa möte på Pilgrimscentrum. Halvdag, heldag eller en helg med vandring och mat.
Till bokningen

E-post: tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se