Gruppbesök på Pilgrimscentrum

Våra pilgrimsleder är öppna året om och är utmärkta med stolpar i naturen men finns även digitalt i appen Naturkartan. Till varje led finns också ett meditationshäfte med inspiration till reflektion och bön längs leden. Dessa häften finns att hämta i Pilgrimscafét, i Tyresö kyrka och utomhus vid Vandrarhemmet, Lakejvillan.

Vi hjälper gärna dig som leder din grupp att själv genomföra  och leda er vandring. Detta kan innebära att du besöker oss i förväg så att du hittar vägar och stigar. Så snart pandemin tillåter kommer vi lägga ut ett bokningsformulär på hemsidan där du kan boka in din grupp och även en pilgrimsledare ifrån oss. Tills vidare är ni välkomna till våra pilgrimsleder och besök i cafét på egen hand i mindre grupper under våra ordinarie öppettider. För öppettider, se kalendern nedan.

Välkommen att höra av dig om du vill göra en bokning eller om du har frågor om gruppbesök på Pilgrimscentrum.  Mejla på tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se.

Kommande händelser i Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Lör 1 Oktober