Gruppbesök på Pilgrimscentrum under pandemin

Våra pilgrimsleder är öppna året om och är utmärkta med stolpar i naturen men finns även digitalt i appen Naturkartan. Till varje led finns också ett meditationshäfte med inspiration till reflektion och bön längs leden. Dessa häften finns att hämta i Pilgrimscafét, i Tyresö kyrka och utomhus vid Vandrarhemmet, Lakejvillan.

Under pandemin är du välkommen med din grupp och tar själv ansvar för ert besök på ett coronasäkert sätt. Det vi gör för er säkerhet är att begränsa antalet gäster i vårt Pilgrimscafé till 30 st. Kommer du med en större grupp än 10 personer behöver du kontakta oss i förväg så att vi kan förbereda för ert besök. Vi tar inte emot fler än 20 personer som hel grupp just nu. Kontakt sker via tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se

Vi hjälper gärna dig som leder din grupp att själv genomföra  och leda er vandring. Detta kan innebära att du besöker oss i förväg så att du hittar vägar och stigar. Så snart pandemin tillåter kommer vi lägga ut ett bokningsformulär på hemsidan där du kan boka in din grupp och även en pilgrimsledare ifrån oss. Tills vidare är ni välkomna till våra pilgrimsleder och besök i cafét på egen hand i mindre grupper under våra ordinarie öppettider. För öppettider, se kalendern nedan.

Kommande händelser i Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Tis 19 Oktober