Pilgrimssamordnare

Projekttjänst med möjlighet till tillsvidareanställning.

Är du en noggrann och administrativ lagspelare med känsla för detaljer och struktur? Tycker du om att jobba med kommunikation, både i mötet med människor och digitalt? Har du dessutom intresse för eller erfarenhet av pilgrimsvandring? Är du självgående, öppen och lösningsorienterad och inte rädd för att rycka in där det behövs? Då kommer du passa utmärkt i vårt team!

Meriterande
– Erfarenhet av att samordna volontärinsatser.
– God vana av att jobba med sociala medier.
– Att du är diakon eller utbildad pedagog

Arbetsbeskrivning

Samordna volontärer och stiftskontakter, ansvara för att leda och bemanna pilgrimsvandringar, tillsammans med teamet leda pilgrimsledarutbildning och inspirationsdagar. Pilgrimscafét är ett nav i verksamheten där din närvaro är viktig för besökare.

Du kommer att arbeta i ett litet, engagerat och självledande team med fokus på pilgrimsvandring och vuxenundervisning. Pilgrimscentrum finns mitt i en vacker natur- och kulturmiljö vid Tyresö slott, kyrka och vandrarhemmet Prinsvillan som församlingen driver. Helg- och kvällstjänstgöring ingår.

Om Tyresö församling
Tyresö församling är en av drygt 60 församlingar i Stockholms stift, med knappt 27 000 medlemmar och ett 50-tal anställda. I församlingen finns tre kyrkor: Bollmoradalens kyrka, Trollbäckens kyrka och Tyresö kyrka. Till församlingen tillhör också Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö.

Tjänsten är på heltid och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag: 2/12

För frågor om tjänsten kontakta Sofia Olsson.
Direkt: 08-410 937 46
E-post: sofia.olsson@svenskakyrkan.se

Välkommen att skicka din ansökan till
tyreso.forsamling@svenskakyrkan.se

Märk din ansökan med ”Ansökan Pilgrimssamordnare”.

Fackliga representanter
Kyrkans akademikerförbund (KyrkA):