Barn 0-12

Förskolan Trollflöjten är en heldagsförskola med fem avdelningar, god pedagogisk inriktning och musikprofil.

Öppen förskola är en mötesplats för de yngsta barnen och deras föräldrar i Trollbäckens kyrka. Aktuella tider finns i kalendern. Det finns också öppna lekrum i Bollmoradalens kyrka och Tyresö församlingshem, som är öppna när caféerna är öppna.

Våra barn- och ungdomskörer från 5 år och uppåt bjuder på både musikaläventyr och konserter i våra kyrkor. För de allra minsta finns babyrytmik, se tid och plats i kalendern.

Skola och kyrka

Vi erbjuder olika koncept för olika årskurser som utgår ifrån läroplanen och kan ge fördjupade kunskaper om livsfrågor, historia, samhälle och högtider. Till exempel finns Allhelgonavandringar, krubbvisningar och kyrkohistorisk vandring. Läs mer

Vi kan också skräddarsy program utifrån din klass och dina önskemål.

Kontakta oss:

Lotta Wetterberg Larsson, Tyresö kyrka, 08-410 937 17