Unga 13-25

Gillar du att ha kul tillsammans med kompisar? Vill du upptäcka nya sidor hos dig själv och kanske diskutera vad som egentligen är viktigt i livet? Välkommen till våra aktiviteter för unga.

Vi har till exempel körsång, ungdomskvällar, lovaktiviteter och ledarutbildning för konfirmerade.

Vi erbjuder också konfirmation med resor och olika koncept.

När du fyller i ovanstående formuläret samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter du fyller i. Läs vår policy för behandling av personuppgifter.

Kommande händelser inom Unga

Inga kalenderhändelser hittades

Ungdomskvällar

Från det att du går i 8:an är du välkommen till våra ungdomskvällar i Trollbäckens kyrka, en plats för skratt, skoj och gemenskap. Här kan du träffa kompisar, prata om livet och tron, fika och bara vara.

Ofta har kvällarna även någon  intressant och kul programpunkt.

Vill du veta mer kan du gärna kontakta någon av våra assistenter i församlingsarbete:

Svante Jonsell Zetterquist 08-4109 37 27

Tobias Risberg 08-4109 37 47

Svenska kyrkans unga i Tyresö – SKUTY

Unga i Tyresö församling driver en lokalavdelning inom Svenska Kyrkans Unga. Genom den bedriver de verksamhet av varandra, för varandra och med varandra.

Till vardags finns Skutan, en öppen verksamhet på torsdagskvällar i Trollbäckens kyrka där du som är medlem kan komma och umgås med kompisar, musicera, göra läxor, spela spel och en massa annat samtidigt som du kan köpa dig billigt fika i vårt fik. Efter skutan är det mässa och sedan ungdomskväll. SKUTY deltar också i aktiviteter på stifts- och riksnivå som Midnattvolleyboll, distrikts- och riksårsmöten och Mässa för Unga Vuxna.

Läs gärna mer på www.skuty.se där du också hittar alla kommande aktiviteter.

Kontakt: info@skuty.se

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga: www.skuty.se/blimedlem