Pilgrimscentrum

_DSC3807 svÖppettider

Pilgrimscentrum ligger i Tyresö församlingshem och är öppet följande tider:

fr. o. m. 27 juni 2017

Måndag stängt
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-19.00
Torsdag 10.00-16.00
Fredag stängt
Lördag 10.00-16.00
Söndag 10.00-16.00

Se kalendern för aktuella vandringar och andra aktiviteter.

E-post: tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se
Tfn: 08-410 937 40

Besöksadress:
Kyrkogränd 6, Tyresö

Bli volontär på Pilgrimscentrum

Att vara volontär är ett ideellt uppdrag där du får möjlighet att bidra med dina kunskaper, din tid och ditt engagemang. Som volontär på Pilgrimscentrum hjälper du till att sprida pilgrimslivet med dess tankar och värderingar och du får kostnadsfritt delta i våra fortbildningar. Kontakta oss om du vill engagera dig.

Sofia Olsson, koordinator

Vandra tillsammans

Att vara pilgrimscentrum innebär att vara en mötesplats. Vart kommer du ifrån och vart är du på väg? Genom Pilgrimscentrum vill vi slå följe med människor längs vägen och öppna upp möjligheter för människor att slå följe med varandra. Lyssna, samtala och sedan gå vidare.

Vad skiljer en pilgrimsvandring från en helt vanlig promenad i skogen? Och på vilket sätt kan man som människa förändras av att dela vacker utsikt och skoskav? Sofia Olsson, koordinator på Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö, berättar i Nordegren & Lantz i P1, Sveriges Radio.

Vill du få nyheter och aktiviteter från Pilgrimscentrum till din e-post? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Det finns flera pilgrimsleder och pilgrimscentra i Sverige. Läs mer hos Riksförbundet Pilgrim i Sverige eller hos Stockholms stift för pilgirmpsplatser och leder i Stockholms närområde.

Ha din konferens på Pilgrimscentrum

Boka nästa möte på Pilgrimscentrum. Halvdag, heldag eller en helg med vandring och mat. Kontakta oss för förslag!