Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Pilgrimscaféet

Pilgrimscentrum är öppet för alla.
Kom in och njut av en fika i Pilgrimscaféet eller starta din vandring här.

Pilgrimsvandringar

Vi arrangerar regelbundet pilgrimsvandringar och andra pilgrimsaktiviteter. Det är kostnadsfritt att delta i verksamheten och alla får vara med!
Välj Pilgrimsvandringar i kalendern så ser du våra aktuella vandringar.
Till pilgrimsvandringarna

Boka besök

Vi välkomnar även grupper att besöka oss – församlingar, organisationer, föreningar, företag och kompisgäng.
Till bokningen

Bli volontär på Pilgrimscentrum

Att vara volontär är ett ideellt uppdrag där du får möjlighet att bidra med dina kunskaper, din tid och ditt engagemang. Som volontär på Pilgrimscentrum hjälper du till att sprida pilgrimslivet med dess tankar och värderingar och du får kostnadsfritt delta i våra fortbildningar. Kontakta oss om du vill engagera dig.

Vill du få nyheter och aktiviteter från Pilgrimscentrum till din e-post? Anmäl dig till Pilgrimsbrevet.

Pilgrimsbrevet för pilgrimsarrangörer

Pilgrimsbrevet är ett nyhetsbrev som går ut till ca tusen pilgrimsintresserade personer, framför allt i Stockholmsområdet.  Det skickas ungefär en gång i månaden under perioden mars – oktober. Vi informerar i första hand om pilgrimsverksamhet i stort och verksamheten på Pilgrimscentrum i Tyresö i synnerhet. I mån av plats informerar vi även om pilgrimsverksamheten i övriga församlingar inom Stockholms stift. Det är kostnadsfritt för stiftets församlingar att synas i nyhetsbrevet.

För att medverka i nyhetsbrevet skicka en kortfattad text om er pilgrimsaktivitet som ett mejl till mia.blacke.bjurling@svenskakyrkan.se. *Märk gärna mejlet Pilgrimsbrevet*

Texten bör innehålla: datum, tid, plats, om deltagaren behöver förbereda sig på något sätt, arrangör och uppgifter om ev. anmälan.

Ha din konferens på Pilgrimscentrum

Boka nästa möte på Pilgrimscentrum. Halvdag, heldag eller en helg med vandring och mat.
Till bokningen

E-post: tyreso.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se